Menu

postheadericon Connection

Tickets voor Connection

bestel ze via
Kristin.vandeneynde@ioca.be of 0478 48 58 66
normaal € 18
social € 9
charity € 27

We nodigen je uit om op zondag 4 juni 2023 om 14 uur samen met popkoor ioca het nummer ‘One Day’ te zingen in de Boomgaard in Ranst. Koolulam uit Israël geeft de toelating en volledige medewerking om hun project in Ranst te herhalen. Fedasil uit Broechem reageert enthousiast. Ze zetten mee hun schouders onder Connection om mensen uit verschillende centra te laten participeren. Op deze manier kunnen we een connectie maken tussen culturen.

Connection

We waren blij verrast door de opname van One day door Koolulam op Youtube. Wat een indrukwekkend project! Al 8,6 miljoen mensen hebben kunnen genieten van het samenwerkingsproject tussen Joden, Israëlieten en Hebreërs in Israël.

Nu is het onze beurt om mensen samen te brengen. Even stappen de deelnemers uit hun comfortzone, prikkelen ze hun zintuigen en laten ze hun stem de vrije loop. We leren iedereen luisteren – naar zichzelf en naar elkaar – en creëren dan samen iets krachtigs. Een nummer dat op zijn beurt de wereld kan rondreizen zodat mensen van alle achtergronden met elkaar kunnen connecteren.

Het is een ontmoeting tussen koren die deelnemen aan het project. De zangers van de deelnemende koren zijn zowel  publiek als deelnemende zanger op hetzelfde moment. Wat het evenement bijzonder maakt. Iedereen uit het piubliek is ook deelnemer. Dit project heeft als missie impulsen aan participatie en sociaal engagement te schenken binnen de koorwereld en het sociale veld in het algemeen.

De muzikale leiding is in handen van de professionele en sympathieke dirigent Joris Demetsenaere. Reeds vier jaar is hij aan popkoor ioca verbonden, als drummer en dirigent. Zijn combo van vier topmuzikanten, piano, drum, gitaar en basgitaar zal de popmuziek tot leven brengen.

Popkoor ioca werkt in functie van dit project samen met Fedasil. De vestiging van Broechem is ons aanspreekpunt. De centra van Kappellen, Berlaar en Deurne worden ook mee betrokken in het geheel. Al de inwoners van Fedasil die zin hebben om een namiddag samen te zingen, worden uitgenodigd om deel te nemen. We zijn dankbaar voor iedereen die deze stap zet om toenadering mogelijk te maken.

Koor & Stem is enthousiast over het initiatief en verleent zijn medewerking.

De winst van het project wordt integraal geschonken aan Fedasil.

Een normaal ticket kost € 18.
We hanteren ook een sociaal tarief van € 9.
We zouden het fijn vinden dat iedereen die wil deelnemen, betrokken kan worden bij het project.

Verder lanceren we een charity ticket van € 27.
Kan je het betalen en wil je het project steunen?
Dan is dit ticket voor jou.

We danken iedereen die mee zijn schouders onder dit project zet. We willen er samen met jullie een onvergetelijke namiddag van maken.

Je kan je ticket bestellen via

Kristin.vandeneynde@ioca.be

0478 48 58 66

Bestel nu je ticket !

Extra info over Koolulam en Connection

Koolulam is een sociaal muzikaal initiatief gericht op het versterken van gemeenschappen en het versterken van de structuur van de samenleving. Door gezamenlijke creatieve ervaringen brengen ze mensen met verschillende achtergronden, culturen, religies en regio’s samen. Ze hebben laten zien hoe ze de kracht van muzikale harmonie kunnen benutten en gebruiken om harmonie in de mensheid te inspireren. Honderdduizenden mensen hebben zich al aangesloten bij de beweging om sociale verandering te creëren door middel van muzikale samenwerking.

Het evenement Connection  promoot een belangrijke sociale boodschap, zoals inclusie, coëxistentie of empowerment van mannen en vrouwen. De boodschap zit verweven doorheen heel het proces, van de selectie van de nummers tot het muzikale arrangement, het aanleren van elke vocale sectie en uiteindelijk samen optreden. We stellen een ervaring samen die iedereen, ongeacht zijn of haar muzikale talenten, in staat stelt om bij te dragen aan een inspirerende productie. We omarmen elke stem, vinden harmonie in diversiteit en demonstreren de ongelooflijke kracht en mogelijkheden van een gemeenschap die verenigd is in een doel. Op deze manier kunnen deelnemende koren in het algemeen en individuele zangers in het bijzonder kwalitatief groeien om nadien harmonieuzer door het leven te stappen.

‘Without music life would be a mistake.’ Friedrich Nietzsche