Menu

A Christmas Swing

Dit kerstconcert werd in 2013 gezongen op vijf locaties:

  • Czagani
  • Ouffet
  • Neeroeteren
  • Edegem
  • Bierbeek

———————————————————————-

Op zaterdag 15 december 2012 om 20.30 uur bracht het popkoor Ioca in samenwerking met het Davidsfonds van Oelegem de parochiekerk van Oelegem in vervoering.

Het concert ‘A Christmas Swing deel 2′ was hip, modern, verrassend en natuurlijk ook boordevol kerst. Zelfs wanneer Kerstmis nadert mag en kan je swingen. Het popkoor Ioca droeg het licht uit in de vorm van happiness. Als het geluk al geboren mag worden, dan was het dàn in Oelegem City.

Steven Mintjens en Hans Primusz verdeelden de leiding over dit unieke concert. Hoewel Steven met momenten spraakgewijs wel de overhand voerde. Hans dirigeerde subliem, Steven speelde wonderlijk piano en het publiek was virtuoos. Een kerk beladen met emoties van ontroering tot eerlijke blijdschap was de ideale plaats om als koor te mogen concerteren.

Popkoor ioca is haar publiek dankbaar.

———————————————————————-

Op donderdag 15 december 2011 om 20.30 uur bracht het popkoor Ioca een kerstshow in de Carolus Borromeuskerk in Antwerpen.

Dit was een heel speciaal kerstconcert. Hip, modern, verrassend en natuurlijk ook boordevol kerst.
Zelfs wanneer Kerstmis nadert mag en kan je swingen. Het popkoor Ioca draagt het licht uit in de vorm van happiness. Als het geluk al geboren mag worden, dan is het dàn, in de Carolus Borromeuskerk in Antwerpen.

Steven Mintjens en Hans Primusz verdelen de leiding over dit unieke concert.